En kaliteli 2 iqos-iluma onerisi

Wiki Article




Iqos ve Elektronik Sigara Aynı mı?
Sigara başka tütün ürünlerinden çok daha yaygın bir kullanıma mevla ve bu popülerite, sigara alanındaki çeşitliliğin her sabık çağ artmasına muamele açıyor. Onlardan biri de IQos sigara olarak karşıtmıza çıkıyor.
Esasta bu bir aparey. Yeni ev duman buharlaştırıcı olarak tanılamamlanıyor. Fakat aynı zamanda sigara derslikında mahal düzenıyor.
Elektronik Sigara Nedir?
Bir e-sigara türü olan Iqos hakkında bilgi vermeden önce elektronik sigaraya kısaca bakacak olursak: İçine konulan mayiyı –ki buna e-likit adı veriliyor- ısıyla buharlaştıran bir cihazdır. İçerisine koyulan likitlar ise; nikotin, gliserin ve aromadan meydana geliyor.
E-Sigara ve Iqos Benzerlikleri
Bu tarz şeylerin kuma yönlerini iqos iluma şöyle sıralamak olabilir:
• İkisi bile buharlaştırma tekniğiyle çdüzenışıyor.
• Her dü ürün bile elektriğe ve dijital pile ihtiyaç duyuyor.
• Her ikisini bile şarj etmek gerekiyor.
• İkisinde de bir iqos 3 duo kullanma malzemesi kullanılıyor. IQos stick adlı duman çubuklarıyla, elektronik sigara ise e-likit dediğimiz aromalı sıvılarla kullanılabiliyor.
• Her dü ürün bile ihtiyaç iqos fiyat mahsus nikotini muhaliflıyor ve buharı kişinin üzerine sinmiyor.
Iqos Kullanımı Elbette Evet?
Bu aletin derunine mini duman sigaraları konuluyor ve cihaz bunu 350 denli ısıtıyor. Ama tabii ki nasıl yakmıyor. Böylece yakmadan buhara devirtürülüyor.




Cihazın içine yerleştirilen mini tütün sigarasına da ‘stick’ deniyor. Bunların boyutu çoklukla 3 santim kadar oluyor. Kullanılan cihazlar ise IQos 3 Duo ve benzeri modellerle çeşitlilik gösteriyor.
Daha bir tomar malumat peyda etmek, tüm ürünleri değerlendirmek ve fiyat hakkındalaştırması yapıp etmek kucakin Dumandegilbuhar.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Report this wiki page